Afgelopen zaterdag 2 februari zijn we in Ooststellingwerf van start gegaan met de campagne voor de aankomende verkiezingen op 20 maart. Samen met GrienLinks Fryslan is onze afdeling in Oldeberkoop op pad geweest. Onder andere de lijsttrekker van GrienLinks Fryslan, Matthijs Sikkes-van den Berg, was erbij.  Ook onze eigen verkiesbare kandidaten, maar liefst vijf personen, waren zaterdag aanwezig.

 

We hebben weel leuke, interessante gesprekken gevoerd met de inwoners van dit bijzondere dorp. Heel begrijpelijk dat we veel hebben gehoord dat men hier met veel plezier woont. Natuurlijk zijn er ook aandachtspunten. Onder andere de beschikbaarheid van passende woningen (voor starters en voor senioren) en de bereikbaarheid van voorzieningen werden genoemd door inwoners. Genoeg betaalbare, passende woningen binnen de dorpen én de bereikbaarheid voor iedereen zijn punten waar GrienLinks Fryslan en GroenLinks Ooststellingwerf zich hard voor maken.
 

Onze volgende huis-aan-huisdag zal plaatsvinden op zaterdag 2 maart in Appelscha. Wilt u graag dat we ook bij u langskomen? Dan kunt u dat natuurlijk laten weten via ooststellingwerf@groenlinks.nl :)