Nieuws

Heeft u ze al gezien?

Dee boom stemt GroenLinks

De bomen met een mening?

Het kan velen niet ontgaan zijn dat een groot aantal bomen in het centrum van Oosterwolde ineens versierd zijn. Met de kleuren van GROENLINKS, en een label waarop staat

Deze boom stemt

  21 maart 2018

 GROENLINKS

Lees verder

Politiek café OSO

Ook de senioren van onze gemeente komen aan het woord deze verkiezingscampagne. Op vrijdag 23 februari organiseerde de Onafhankelijke Seniorenvereniging Ooststellingwerf (OSO) namelijk een debat in de Miente. Vertegenwoordigers van alle acht fracties waren aanwezig, waaronder onze lijsttrekker Henk Vos.

Lees verder

Landbouwdebat

Op maandag 19 februari 2018 vond  er een gezamenlijk debat plaats met de Agrarische Belangenorganisatie (ABO) Ooststellingwerf en de Agrarische Jongeren Ooststellingwerf (AJO). Er werd gestart met een pitch van 2 minuten, waarbij GROENLINKS in tegenstelling tot de andere partijen met een persoonlijk verhaal kwam. Over het veranderende landschap van de afgelopen 30 tot 40 jaar. Van weilanden met bloemen en kruiden naar de kale biljartlakens van nu, en het verdwijnen van veel diersoorten.

Lees verder

Politiek debat in Appelscha

Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht, vond op 29 januari 2018 een politiek debat plaats in Appelscha. Hierbij waren alle lijsttrekkers van de politieke partijen van Ooststellingwerf aanwezig, die aan de gemeenteraadsverkiezingen meedoen aanwezig.

Lees verder

Duurzaam Bouwen Awards

Donderdag 1 februari werden de Duurzaam Bouwen Awards uitgereikt. In de categorie meest duurzame gemeente van Nederland was onze gemeente genomineerd met Amsterdam en Haarlemmermeer.

Lees verder

Pagina's